A-sosNews

Κοινωνία"

«Σταματήστε τα κορωνοεμβόλια mRNA!!!»: Αρχίατρος κάνει άνω-κάτω τις ΗΠΑ (BINTEO)


doctor-with-dna-science-medicine

Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα ζήτησε την Τετάρτη να σταματήσει η χρήση των εμβολίων κατά του Covid, επικαλούμενος ανησυχίες ότι οι προσμείξεις στο εμβόλιο μπορούν μόνιμα να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA.

«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους», δήλωσε ο Δρ Τζόζεφ Λαντάπο, γενικός χειρουργός και υψηλόβαθμος αξιωματούχος υγείας της Πολιτείας, σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα.

Τα εμβόλια Covid που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna χρησιμοποιούν το λεγόμενο αγγελιοφόρο RNA ή mRNA, έναν τύπο γενετικού υλικού, για να κατευθύνουν το σώμα να δημιουργήσει μόρια ανοσίας κατά του κορωνοϊού.

«Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με την παρουσία μολυσματικών ουσιών νουκλεϊκού οξέος στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ομοσπονδιακοί υγειονομικοί αξιωματούχοι και άλλοι ειδικοί προσπάθησαν επανειλημμένα να αντικρούσουν τα σχόλια του Δρ. Ladapo σχετικά με τα εμβόλια, μετά τον δικαιολογημένο σάλο που προκάλεσαν!

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν είχε εντοπίσει «ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με την αλληλουχία ή την ποσότητα του υπολειμματικού DNA».

Διορίστηκε γενικός χειρουργός το 2021 από τον Κυβερνήτη Ron DeSantis.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Δρ. Ladapo δημοσίευσε οδηγίες που συμβουλεύουν να μην λαμβάνουν τα εμβόλια υγιή παιδιά. Εκείνο το φθινόπωρο, συνέστησε στους νεαρούς άνδρες μεταξύ 18 και 39 ετών να αποφεύγουν τα εμβόλια mRNA λόγω υψηλού κινδύνου καρδιακού θανάτου.

Δείτε τι αναφέρει μεταξύ άλλων η επίμαχη ανακοίνωση του τοπικού Υπ. Υγείας της Φλόριντα:

«Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας της Φλόριντα ζητά να σταματήσει η χρήση των εμβολίων Mrna COVID-19

Στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας Δρ. Joseph A. Ladapo έστειλε επιστολή στον Επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) Δρ. Robert M. Califf και στον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Dr. Mandy Cohen σχετικά με ερωτήσεις που σχετίζονται με τις αξιολογήσεις ασφάλειας και την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση των εμβολίων mRNA COVID-19 Pfizer και Moderna.

Ο Γενικός Χειρουργός περιέγραψε ανησυχίες σχετικά με τις προσμείξεις νουκλεϊκών οξέων στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA, ιδιαίτερα παρουσία συμπλεγμάτων νανοσωματιδίων λιπιδίων και DNA προαγωγέα/ενισχυτή του ιού Πιθήκου 40 (SV40). Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι ένα αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά του mRNA στα εμβόλια COVID-19 σε ανθρώπινα κύτταρα και μπορεί επομένως να είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά μολυσμένου DNA σε ανθρώπινα κύτταρα. Η παρουσία του DNA του προαγωγέα/ενισχυτή SV40 μπορεί επίσης να αποτελεί μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο ενσωμάτωσης του DNA στα ανθρώπινα κύτταρα.

Εάν οι κίνδυνοι ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA COVID-19, τότε αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...