A-sosNews

Κοινωνία"

Δεν χορταίνεις να το βλέπεις! Tο πιο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (365 μέτρα μήκος και 20 καταστρώματα) θα μεταφέρει 8.000 άτομα στο παρθενικό του ταξίδι (vid)

 

Tο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο πρόκειται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι (vid)
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος ενός νέου κρουαζιερόπλοιου, το οποίο είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από τον Τιτανικό.

Το νέο πλοίο Icon of the Seas πρόκειται να αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι από το Μαϊάμι στις 27 Ιανουαρίου.

Όταν σαλπάρει στα νερά της Καραϊβικής, θα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περίπου 5.610 επιβάτες και 2.350 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο διαθέτει έξι τεράστιες νεροτσουλήθρες, αλλά οι επισκέπτες που θέλουν μια πιο χαλαρή εμπειρία μπορούν επίσης να επισκεφθούν τις επτά πισίνες και τα εννέα υδρομασάζ.


Remaining Time 0:00
 

Επίσης, θα έχει 40 χώρους για να γεύμα, ποτό ή διασκέδαση, πολλοί από τους οποίους περιλαμβάνονται στο ναύλο της κρουαζιέρας. Με 20 καταστρώματα και οκτώ «γειτονιές» προς εξερεύνηση, η ιδέα είναι να ικανοποιηθεί κάθε τύπος παραθεριστή. Παράλληλα, υπάρχουν 28 διαφορετικοί τύποι καταλυμάτων, με ορισμένα δωμάτια να έχουν θέα στον ωκεανό.

Το Icon of the Seas είναι επίσης το πρώτο πλοίο της Royal Caribbean International που τροφοδοτείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) και τεχνολογία κυψελών καυσίμου.

Έχει επίσης συνολικό μήκος 364,75 μέτρα, γεγονός που το καθιστά μεγαλύτερο από τα προηγούμενα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της κλάσης Oasis.

Ο κόσμος βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την έκπληξή του για το μέγεθος του πλοίου.

Ένας έγραψε: «Πραγματικά είναι απίστευτο πόσο μεγάλο πλοίο είναι».

Ένας δεύτερος έγραψε: «Το Icon of the Seas είναι ΤΡΕΛΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...