A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: 29χρονη παράτησε το σπίτι που έμενε και μαζί το... σκύλο της!


ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ_6

Μια νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε ερήμην σε δυο χρόνια φυλάκιση, με αναστολή και 1.000 ευρώ πρόστιμο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς είχε εγκαταλείψει το ημιυπόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε αφήνοντας μάλιστα μέσα τον σκύλο της, κάτι που ανακάλυψαν οι γείτονες 4 ημέρες αργότερα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, η 29χρονη γυναίκα νοίκιασε το διαμέρισμα ιδιοκτησίας μιας ηλικιωμένης, της έδωσε προκαταβολή και εγγύηση και την ενημέρωσε πως θα ζούσε σε αυτό μόνο με τον σύζυγο και το παιδί της. Παρότι δεν χρωστούσε ενοίκια εγκατέλειψε το σπίτι χωρίς να ενημερώσει την σπιτονοικοκυρά, μαζί με τον σκύλο της. Οι γείτονες άκουγαν το ζώο να κλαίει και αναγκάστηκαν μετά από 4 ημέρες να καλέσουν την αστυνομία που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού.

Oι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα ήσυχο μεν, αλλά νηστικό ζώο και σχηματίστηκε εναντίον της αλλοδαπής δικογραφία. Το άτυχο ζώο οδηγήθηκε στο κυνοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...