A-sosNews

Κοινωνία"

Μακελειό στη Γλυφάδα με 3 νεκρούς! 70χρονος Αιγύπτιος, απολυμένος υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας, μπούκαρε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί! Στη συνέχεια αυτοκτόνησε!


Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ εξελίσσεται η εισβολή ενός άνδρα που το πρωί της Δευτέρας μπήκε μέσα σε ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας και άνοιξε πυρ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες, ενώ οι άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο κτίριο. Στο τέλος ο εισβολέας αυτοκτόνησε!

Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12.2.2024) όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, μπήκε μέσα στο κτίριο με καραμπίνα και πιστόλι και άνοιξε πυρ. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ένοπλος είναι πρώην απολυμένος από την εταιρεία, αιγυπτιακής καταγωγής και εργαζόταν στην εταιρεία ως κλητήρας.

Αυτή τη στιγμή η περιοχή έχει αποκλειστεί, καθώς είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση της Ποσειδώνος με την πλατεία Φλέμινγκ, στην λεωφόρο Καραμανλή και Καλυψούς και στην Αρτεμισίου και Ροντήρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...