A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: Πλάκωσε στις κλωτσιές τους αστυνομικούς και προσπάθησε να ξεφύγει από το τμήμα, μόλις άκουσε ότι συλλαμβάνεται!



Ο άνδρας συνελήφθη, χθες (5/2/24) στην έδρα του Αστυνομικού Μεγάρου στο Βόλο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας, έχοντας την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, πήγε χθες το απόγευμα στην προαναφερόμενη Υπηρεσία και διαπιστώθηκε, ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου και εκεί, έγινε ό,τι έγινε με τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, μόλις του ανακοινώθηκε η σύλληψή του, λόγω του εντάλματος, έσπρωξε βίαια με τα χέρια του τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και προσπάθησε να διαφύγει. Ο δράστης, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια άλλου αστυνομικού, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και χτυπώντας βίαια με τα χέρια και τα πόδια τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου, για τις πράξεις της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ζημίας, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...