A-sosNews

Κοινωνία"

Το πήρε απόφαση ο Μαρινάκης! ΞΑΝΑ Θρύλος με τη παλιά (πετυχημένη) συνταγή! Τι φέρνουν Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ! Τι θα γίνει με τον προπονητή





Επρεπε να περάσουν τόσοι και τόσοι μήνες για να το πάρει απόφαση η διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι οι πειραματισμοί με κάποια πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στην ιστορία και στο στυλ της ομάδας οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις! 
Τσάμπα λεφτά, μεταγραφές που ΔΕΝ έπρεπε ποτέ να γίνουν, πρόσωπα που δεν είχαν σχέση με τα αποδυτήρια, έγιναν χωρίς σκέψη και προκάλεσαν απίστευτη ζημιά στην ομάδα! Ο κόσμος απογοητεύτηκε, οι παίκτες ακόμη και οι καλύτεροι επηρεάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή ολόκληρος Ολυμπιακός αμέτρητους βαθμούς από την κορυφή!


Το ποτήρι ξεχείλισε και πριν διαλυθούν τα πάντα ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε απόφαση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξαναγίνει μεγάλος και τρανός ΜΟΝΟ με την παλιά πετυχημένη συνταγή! Η επιλογή και παράλληλα επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παρέα με τον Καρεμπέ που επιτέλους θα απελευθερωθεί μόνο καλό μπορούν να φέρουν στην ομάδα!
Η επιλογή των Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Κριστιάν Καρεμπέ έχει γίνει για συγκεκριμένους λόγους από τους «ερυθρόλευκους». Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και έχουν υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα. Από ποδοσφαιριστές μέχρι επιτελικές θέσεις στο σχεδιασμό του Ολυμπιακού.
Έτσι και τώρα έχουν τη δουλειά να οργανώσουν τον Ολυμπιακό έτσι όπως ξέρουν οι ίδιοι και γνωρίζουν καλά το πως θα πρέπει να λειτουργεί η ομάδα του Πειραιά. Γνωρίζουν τι συμβαίνει στ' αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό, να υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που μπορούν να προλάβουν καταστάσεις μέσα από την ομάδα ή ακόμη και να βελτιώσουν ορισμένα θέματα.



Είναι από τους ανθρώπους-στρατιώτες που λέμε και μπορούν να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό στη λογική που ακολουθεί όλα τα χρόνια ο σύλλογος αυτός. Από τη στιγμή άλλωστε που Κορδόν και Άλβες με τις δικές τους φιλοσοφίες δεν μπόρεσαν να «κουμπώσουν» στην ομάδα.
Επίσης είναι πρόσωπα με προσωπικότητα και μία μεγάλη πορεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άρα αυτό σημαίνει πως εμπνέουν σεβασμό και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, παίκτες, προπονητές, διοίκηση.
Το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει συνεχή παιχνίδια τύπου ντέρμπι με μικρές και μεγάλες ομάδεςγια να βελτιώσει τη θέση στη βαθμολογία και να διεκδικήσει τον τίτλο στα πλέι όφ! Να περάσει το εμπόδιο της Φερεντσβάρος και να φτάσει όσο το δυνατόν μακρύτερα στην Ευρώπη και να βάλει τις πρώτες γερές βάσεις για την επόμενη χρονιά που θα είναι αυτή που πρέπει για τα 100 χρόνια του θρύλου!
Τι θα γίνει με τον Καρβαλιάλ; Ολα στο χέρι του νέου διδύμου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ολα θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Από την Τούμπα; Από το μεθεπόμενο; Από την Ευρώπη; Εξετάσεις για όλους χωρίς εξαίρεση! 
Ηδη κυκλοφορούν ονόματα. Αλλωστε οι γνώσεις Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ και οι γνωριμίες με πολλούς μπορούν να εγγυηθούν τα πάντα. Αμήν και τα ξαναλέμε!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...