A-sosNews

Κοινωνία"

ΒΟΜΒΑ στο Survivor με Spoiler αποχώρησης! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος παίκτης των Κόκκινων για να αφήσει τον Αγιο Δομίνικο!



Οι Διάσημοι περνάνε μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες καθώς εκτός από δύο ήττες μετρούν και δύο δυνατούς παίκτες εκτός στίβων μάχης.

Έτσι από την Κυριακή οι Μαχητές φέρνουν νίκες και οδηγούν τους αντιπάλους στα Συμβούλια του Νησιού. Έλενα Αμαναντίδου και Μαρία Αντωνά είναι οι πρώτες δύο υποψήφιες. Άραγε θα υπάρχει παίκτης από την αντίπαλη ομάδα σήμερα που θα συμπληρώσει την τριάδα αποχωρήσεων;

Σύμφωνα με τα spoiler οι Μαχητές έχουν πεισμώσει και παρά τις κόντρες τους στα αγωνίσματα ξεχνούν τα πάντα στον στίβο μάχης και κερδίζουν και πάλι. Έτσι οι Διάσημοι οδηγούνται πάλι στο Συμβούλιο και όλοι αναρωτιούνται ποιος ή ποια θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα spoiler δίνουν λοιπόν την Κατερίνα Δαλάκα ως την Τρίτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση, η οποία έχει αρχίσει και συνηθίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, με τους συμπαίκτες της να δείχνουν ότι παρά τη δυναμική της δεν τη θέλουν μέσα στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...