A-sosNews

Κοινωνία"

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ η 11άδα της Βουδαπέστης με δύο ερωτηματικά κόντρα στην Μακάμπι



Οι Πειραιώτες θα έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με την επικρατέστερη εκδοχή να δείχνει... επανάληψη της 11άδας της Βουδαπέστης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε με τους παίκτες του, τους παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (19.45, COSMOTE SPORTS TV 3) σε ένα γεμάτο φαληρικό γήπεδο. Η εκτίμηση που υπήρχε και παραμένει ήταν πώς απέναντι στη Μακάμπι θα δούμε 11άδα... Βουδαπέστης.

Δηλαδή την εξής διάταξη: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ρέτσος, Κάρμο και Ροντινέι - Εσε, Ορτα και Τσικίνιο - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Υπάρχει όμως και η περίπτωση για τουλάχιστον μία αλλαγή σε αυτόν τον σχηματισμό του 4-3-3. Αυτή του Ντόι αντί του Ρέτσου για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και ενώ διεκδικεί θέση και ο Μασούρας.

Ο Βάσκος τεχνικός από την πλευρά του έδωσε... ανάσες στους παίκτες του την Τρίτη με ρεπό. Είναι κάτι που έχει ξανακάνει πριν από ματς και ενώ η ομάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα εν μέσω συνεχόμενων αγώνων.

Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του σχετικά με τα... σχέδιά του για την 11άδα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ναι είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα, απομένει μία προπόνηση στην οποία μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αλλά έχω αποφασίσει - έχουμε αποφασίσει - ποιοι θα αγωνιστούν και πως θα παίξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...