A-sosNews

Κοινωνία"

Πέλλα: Στη φυλακή ο 70χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε μια 16χρονη με νοητική στέρηση


Πέλλα: Στη φυλακή ο 70χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε μια 16χρονη με νοητική στέρηση

Σε πέντε χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 70χρονος που προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος μιας 16χρονης με νοητική υστέρηση στην Πέλλα.

Το περιστατικό που οδήγησε στη φυλακή τον 70χρονο, καταγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2021 σε χωριό στην Πέλλα και συγκεκριμένα έξω από τα κοιμητήρια της περιοχής, όπου είχε πάει η ανήλικη για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη συγγενικών της προσώπων.

«Μου είπε ότι είμαι όμορφη και θέλει να με παντρευτεί» κατέθεσε στο δικαστήριο η παθούσα, τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος την ακολούθησε προηγουμένως μέχρι το σημείο. Βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της όσα συνέβησαν, οπότε απευθύνθηκε με καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 70χρονος στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε μέρος των πράξεων του και κρίθηκε εκ νέου ένοχος για απόπειρα κατάχρησης σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντισταθεί.

Πρωτόδικα τού είχε επιβληθεί η ίδια ποινή αλλά αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου. Μετά τη νέα καταδίκη του καλείται να εκτίσει την ποινή στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...