A-sosNews

Κοινωνία"

Γη της ελιάς: Η Ειρήνη γυρίζει την πλάτη στην Ασπασία μετά την αποκάλυψη του μυστικού της


Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη γυρίζει την πλάτη στην Ασπασία μετά την αποκάλυψη του μυστικού της

Απειλές καλλιεργούν τον φόβο, μυστικά βγαίνουν στο φως και σχέσεις διαλύονται. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Η γη της ελιάς», που θα προβληθούν την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 111 (Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:00)

Ο Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα. Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού.

Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά.

Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...