A-sosNews

Κοινωνία"

Πάτρα: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής και έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας για να κρύψει τα ίχνη της


Πάτρα: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο και έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας για να κρύψει τα ίχνη της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση μετά από τροχαίο στην Πάτρα. Η οδηγός του αυτοκινήτου που το προκάλεσε διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένη. Αρχικά προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη της…

Το τροχαίο στην Πάτρα, έστειλε στο νοσοκομείο τον οδηγό της μηχανής που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ευτυχώς ανησυχία. Το ατύχημα έγινε θέμα συζήτησης, από τις κινήσεις που φέρεται να έκανε η οδηγός. Αφού μετά την παράσυρση, φέρεται να έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη της. Λίγο αργότερα πάντως έσπευσε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί ο τραυματίας και συνελήφθη. Διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένη.

Το τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου και Ναυαρίνου, στην Πάτρα, το βράδυ της Κυριακής 3 Μαρτίου του 2024.

Το τροχαίο συνέβη όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυλο, με απότελεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα οδηγός του ΙΧ, ξήλωσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου και εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.

Ωστόσο στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν ο τραυματίας με τους αστυνομικούς να την συλλαμβάνουν, καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν υπό την επήρρεια μέθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...