A-sosNews

Κοινωνία"

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τα Τέμπη: Καρέ καρέ η στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης από κάμερα στις ράγες

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τα Τέμπη: Καρέ καρέ η στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης από κάμερα στις ράγες

Eurokinissi

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εκτιμάται ότι διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων, στο βίντεο που μετέδωσε το Open, διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις και έπειτα η πρόκληση νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν στο κανάλι και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση λένε ότι το βίντεο δημιουργεί καινούρια δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...