A-sosNews

Κοινωνία"

Θαύμα στα Χανιά! Οδηγός γλύτωσε όταν το αυτοκίνητο του, «καρφώθηκε» και διαλύθηκε σε κολώνα φωτισμού μετά από τροχαίο! (φωτό)


Χανιά: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» και διαλύθηκε σε κολώνα φωτισμού μετά από τροχαίο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός στα Χανιά, που κατάφερε να βγει ζωντανός από αυτό το αυτοκίνητο, μετά το τροχαίο

Το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου υπέστη σοβαρότατες ζημιές, όπως μαρτυρούν οι εικόνες μετά το τροχαίο ατύχημα στα Χανιά. Το ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού της περιοχής, με ορισμένους από τους αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν για βοήθεια. Ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος ελαφρά τραυματισμένος. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του, να μην εμπνέει ανησυχία.

Ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα στη Νέα Χώρα, στα Χανιά, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου. Το τροχαίο συνέβη στις 12:30 περίπου στην οδό Γεωργιακάκηδων όταν νεαρός οδηγός έχασε παντελώς το έλεγχο του ΙΧ του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτοφωτισμού.

Από την πρόσκρουση, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr διαλύθηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

    

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο Χανίων ενώ το τμήμα τροχαίας Χανίων θα διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...