A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef 2024: Ο Χρήστος δεν άντεξε στη μάχη της παραμονής και αποχώρησε(βίντεο)

 



Ο Χρήστος Γανίτης αποχώρησε από το MasterChef 2024. Ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας άκουσε τα χειρότερα λόγια από τους κριτές του διαγωνισμού και την guest κριτή Άλεξ Βασιλάτου για το πιάτο του, σε σύγκριση με τους άλλους υποψήφιους προς αποχώρηση.


Στον τάκο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR βρέθηκαν για ύστατη φορά, τη νύχτα της Παρασκευής (8/3), η Ζωή, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος και η Βιβή προκειμένου να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.



Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού την καλεσμένη σεφ, Άλεξ Βασιλάτου η οποία και παρουσίασε ένα πιάτο που δεν επέτρεπε στους διαγωνιζόμενους το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία.

Το πιάτο του Χρήστου έλαβε συνολικά 22 μόνο βαθμούς και έτσι ο παίκτης αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.



«Δε νιώθω στεναχωρημένος, ήξερα ότι δε θα φτάσω τελικό. Οι δυνατότητές μου είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούσα και λίγο πιο κάτω να πάω. Στεναχωριέμαι που δε θα μιλάω με τα παιδιά» είπε στην κάμερα ο Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...