A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Ποιος αποχώρησε προκαλώντας ένταση και διαφορετικά συναισθήματα! (βίντεο)

MasterChef: Ηχηρή η νέα αποχώρηση, αν και ορισμένοι την πανηγύρισαν έντονα



 
Unm

Ορισμένοι το πανηγύρισαν έντονα...

Για μια ακόμα φορά στo MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν την ύστατη μάχη για την παραμονή προκειμένου να μην αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο. Ο λόγος για τον Χρήστο, την Γεωργία και τον Σταμάτη που βρέθηκαν στην κουζίνα φορώντας τις μαύρες τους ποδιές. 

Νωρίς νωρίς αισθάνθηκε πιο ήρεμος ο Χρήστος, ο οποίος και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στη δοκιμασία της τελευταίες ευκαιρία. Έτσι, πίσω έμειναν οι άλλοι δυο παίκτες προκειμένου να τα δώσουν όλα στην τελική μονομαχία αποχώρησης του MasterChef. Η Γεωργία και ο Σταμάτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του Culinary Consultant του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Νίκου Θωμά.

Είτε με την βοήθεια του εξώστη είτε χωρίς, τα δυο πιάτα ετοιμάστηκαν και… στάλθηκαν προς δοκιμή στους κριτές και τον καλεσμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως σε αυτή τη δοκιμασία του MasterChef οι σεφ κλήθηκαν να βαθμολογήσουν χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Όταν η απόφαση πάρθηκε και το αποτέλεσμα είχε κριθεί, σύσσωμη η τριάδα των κριτών του MasterChef μαζί με τον Νίκο Θωμά στάθηκαν απέναντι από τον Σταμάτη και τη Γεωργία. Ανακοινώνοντας τη βαθμολογία της δοκιμασίας, εκείνη που έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη ποδιά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού ήταν η Γεωργία με 25 πόντους στην τελική δοκιμασία.

«Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και, αφού το λένε, πάει να πει ότι κάτι άλλο καλό θα με περιμένει εξω» ομολόγησε η παίκτρια, η οποία και απασχόλησε ιδιαίτερα τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, με ορισμένους συμπαίκτες της να νιώθουν έως και ευτυχία για αυτή την εξέλιξη έχοντας εκφράσει πολλάκις σε προηγούμενα επεισόδια την έλλειψη συμπάθειας στο πρόσωπο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...