A-sosNews

Κοινωνία"

Εμπαιναν στα super market και έκλεβαν ποτά για τη πάρτη τους! Αρπαξαν 100 φιάλες και τα... έτσουζαν σε συνολικά 20 κλοπές στη... μισή Ελλάδα!

 


Τα «έτσουζαν» δωρεάν επί τρεις μήνες ένας αλλοδαπός μαζί με έναν συνεργό του, οι οποίοι έκλεβαν συστηματικά φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από σούπερ μάρκετ στη... μισή Ελλάδα! Από τις Οκτωβρίου του 2023 ως τις 19 Ιανουαρίου, είχαν διαπράξει συνολικά 20 κλοπές παριστάνοντας τους πελάτες.


Η δράση τους εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας που ταυτοποίησαν τον έναν από τους δυο επιτήδειους, οι οποίοι είχαν κλέψει συνολικά 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα άλλα προϊόντα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4.300 ευρώ, από σούπερ μάρκετ σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης.

Σε βάρος του αλλοδαπού και του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση από κοινού, που διαβιβάστηκε στις εισαγγελικές υπηρεσίες των πόλεων όπου έδρασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...