A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά! Αρπάχτηκαν Τζέιμς και Ασημίνα (βίντεο)


Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά – Αρπάχτηκαν Τζέιμς και Ασημίνα 

Ένας καυγάς, ένα έπαθλο και μια αποχώρηση «σημάδεψαν» στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Η Μαρία Αντωνά, πήρε τη δάδα της και αποχώρησε.

Η αποχώρηση ήταν έτσι κι αλλιώς γυναικεία υπόθεση. Υποψήφιες ήταν η Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά που βρήκε αυτομάτως στον τάκο γιατί Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται ότι είχε κουραστεί και είχε… προαίσθημα πως οι μέρες της στον Άγιο Δομίνικο όδευαν προς το τέλος τους. Και πριν από τον αγώνα επάθλου, αποκάλυψε ότι κάθε μέρα είναι και περισσότερο απογοητευμένη.

«Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε θέση μονομαχίας να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και την ψυχολογία του,«Βέβαια, κάθε μέρα, εγώ πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης. Ξέρω και ότι ο Αλέξης έχει χτυπήσει πάρα πολύ το μάτι του οπότε δεν ξέρω άμα θα είναι σε φάση να αγωνιστεί Ο Σάββας παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός, το ίδιο και η Ασημίνα. Η Κατερίνα λέει πως θέλει να παίξει αλλά έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές. Τώρα, με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το ένα τρίτο της ομάδας; Είναι λίγο περίεργο γιατί πέφτει αρκετή ευθύνη σε εσένα.

Ευθύνη και για το αποτέλεσμα και περισσότερο άγχος. Δηλαδή μπορεί να συζητάμε και να λέμε “εντάξει, πάμε πιο χαλαροί σκεπτόμενοι ότι δεν θα κερδίσουμε”, αλλά για μένα δεν ισχύει τόσο πολύ αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

Καυγάς Τζέιμς με Ασημίνα

Με τις παραπάνω απουσίες δεδομένες, οι Διάσημοι δεν είχαν… τύχη και αυτή τη φορά ηττήθηκαν στο έπαθλο φαγητού. Ο οποίος σημαδεύτηκε από τον καυγά που είχαν Τζέιμς Καφετζής και Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

«Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε “δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει”. Και δυστυχώς έχασε» τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής με την παίκτρια των Διασήμων να απαντά εξοργισμένη.

«Το πόσο εριστικός είσαι το βλέπει ο κόσμος! Πόσο εριστικός και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος. Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο εριστικός και το πόσο κακός άνθρωπος είσαι.

Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στην περίοδο που είναι, με το χέρι έτσι. Μόνο αυτό θέλω να σου πω και τίποτα άλλο. Το πόσο κακός είσαι φαίνεται από τα λεγόμενα σου. Έχεις κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού, θα πας να το απολαύσεις με την ομάδα σου, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε βρίσκω πάρα πολύ εριστικό με το να μου λες αν είμαι καλή παίκτρια ή όχι» είπε.


Η αποχώρηση

Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά εμφανίστηκαν με τις δάδες ανά χείρας έτοιμες να μονομαχήσουν για μια θέση στο Survivor.

Με βάση τα στατιστικά τους, η Αναστασία Τσέρου επέλεξε τον στόχο και αντιμετώπισε την Ιωάννα Μπόρλα και η Μαρία Αντωνά τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Η Αναστασία Τσέρου δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 της Ιωάννας Μπόρλα, ενώ ύστερα από ματς – θρίλερ, η Μαρία Αντωνά ηττήθηκε 4-3 από τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Έτσι, ο τελικός αγώνας ήταν ανάμεσα σε εκείνη και την Ιωάννα Μπόρλα, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 και να στείλει τη Μαρία Αντωνά πίσω στην Ελλάδα.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία» είπε η Μαρία Αντώνα, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρησή της.

Στη συνέχεια, αφού ευχήθηκε να κερδίσει το Survivor η φίλη της Ασημίνα Χατζηανδρέου, πήρε τη δάδα της, χαιρέτισε συμπαίκτες και αντιπάλους και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής της στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...