A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Κλείνει η συμφωνία Ατζούν–ΣΚΑΙ για τον επόμενο κύκλο! Οι ρήτρες και το βέτο του καναλιού για το πως θα μπαίνουν οι διάσημοι



Ο ΣΚΑΪ προχωρά σε συμφωνία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την επόμενη σεζόν. Αν και το φετινό «Survivor» στην αρχή φαινόταν πως δεν θα «τραβήξει», σταδιακά βελτίωσε τις επιδόσεις του και είναι πιθανό να υπάρξει και «All Star» κύκλος.

Στο οικονομικό κομμάτι δεν θα αλλάξει κάτι. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Ατζούν θα έχει τα έσοδα από τη δωροθεσία, το 1/3 σε περίπτωση που επιστρέψουν από του χρόνου ψηφοφορίες, ενώ το κόστος του επεισοδίου θα διαμορφώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση, με σημείο κλειδί το 15% στο δυναμικό κοινό, καθώς από αυτό το επίπεδο και πάνω θα ανεβαίνουν τα κέρδη του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Όμως ο ΣΚΑΪ έχει βάλει ήδη ένα βέτο και αυτή τη φορά σκοπεύει να το υλοποιήσει: Κανένας παίκτης όλων των προηγούμενων κύκλων του «Survivor» δεν θα είναι στο επόμενο.

Σύμφωνα με το OPEN, θα υπάρχουν περισσότερες guest εμφανίσεις και οι «διάσημοι» που θα μπαίνουν στο παιχνίδι θα μοιράζονται στις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...