A-sosNews

Κοινωνία"

Γνώρισε κάποιον σε μπαρ στην Αθήνα και ξύπνησε μαζί του, ΓΥΜΝΗ, στο κρεβάτι της!



Κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Μία περίεργη καταγγελία ερευνούν οι άνδρες της Ασφάλειας  Αστυνομικού Τμήματος του Πειραιά, όταν ενώπιον προσήλθε μια κοπέλα και τους κατήγγειλε ότι έχει βιαστεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ σε μπαρ. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου  όταν μόνη της πήγε σε ένα μπαρ τη ς Ιεράς Οδού προκειμένου να πιει ένα ποτό. Απέναντι της βρίσκονταν ένας άνδρας ο οποίος την κοιτούσε διαρκώς. Κάποια στιγμή την πλησίασε και άρχισε να της μιλάει. Η κοπέλα ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται.

Βγήκε από το μπαρ και πήγε να πάρει ένα ταξί. Δίπλα της βρίσκονταν και ο άνδρας, ο οποίος από ότι φαίνεται τη συνόδεψε μέχρι το σπίτι της. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν θυμάται τι συνέβη. Την επόμενη ημέρα το πρωί που ξύπνησε είδε τον άνδρα που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ να κάθεται  γυμνός δίπλα της στο κρεβάτι και να πίνει μπύρες. 

Η κοπέλα τρόμαξε και προσπάθησε να βρει τρόπο διαφυγής. Τελικά ο άνδρας έφυγε από το σπίτι της, ενώ η γυναίκα που είδε να έχει γρατσουνιές στα χέρια της πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού.

ΠΗΓΗ: newsit     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...