A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Εσμιξαν και πάλι Κατσαούνης-Μυριέλλα!(βίντεο)

 


Λέτε να αναζωπυρώνεται το love story; Οι αγκαλιές και τα γλυκόλογα!

Survivor: Μετά την αλλαγή των ομάδων στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή είναι πλέον μαζί στην ομάδα των Κόκκινων. 

Η σχέση των δυο παικτών έχει περάσει από σαράντα κύματα, με εκείνους να προσπαθούν πλέον να βρουν τα πατήματά τους, μιας και ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Το πρώτο πρωινό στην παραλία των νέων Διασήμων ήταν κάπως περίεργο, με την απουσία κυρίως του Άρη Σοϊλέδη, σύμφωνα με όλα όσα είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ίδια έκανε λόγο και για την σχέση της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη, τραγουδώντας "Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη" και λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν ξεκινήσει να μιλούν ακατάπαυστα, δείχνοντας ότι έρχονται και πάλι κοντά.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε χαρακτηριστικά:«Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα. Τον Γιώργο τον είδα πιο συγκαταβατικό. Είδα μια καλή πρόθεση και είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξαναγνωριστούμε από την αρχή. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαστε στην ίδια ομάδα». Μάλιστα, η ίδια του έκανε και ένα δώρο, λέγοντάς του ότι μόλις το έπιασε από την παραλία, τον σκέφτηκε.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν με ρωτούσαν αν ήθελα να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι. Από τη στιγμή όμως που το ένιωσα και το κατάλαβα ότι θα είμαστε την ίδια ομάδα, είπα δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα ίσα που και αυτή το χάρηκε νομίζω. Η Μυριέλλα με πλησίαζε και μου έδωσε κάτι που δεν το περίμενα και μου είπε ότι μοιάζω σαν φτερό αγγέλου. Να την δω φιλικά δεν νομίζω γιατί από τη στιγμή που κάνω κάτι με μία κοπέλα δεν μπορώ μετά να την δω φιλικά, πρέπει να είμαι χαζός. Δεν ξεχνάω όμως ότι η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και με έβγαλε στον τάκο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...