A-sosNews

Κοινωνία"

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Η Βρισηίδα "πρόδωσε" τον... αγαπημένο της Σπύρο! Ο Αρης του έστελνε φιλάκια και ξαφνικά ο Εμμανουήλ... αγαπήθηκε από όλους στο SURVIVOR! (3 βίντεο)


Απίστευτες ανατροπές κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Η Βρισηίδα παρακαλούσε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο... αγαπημένος της (και καλά) Σπύρος!

Ποιες Μέλισσες και ποιος Σασμός. Κακός... χαμός έγινε στο survivor, με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Αρη και Μαρτίκα για τα μάτια του... Εμμανουήλ. Με αφορμή εκείνο το περιστατικό έγινε το έλα να δεις στο συμβούλιο και να βγαίνουν στη φόρα πράγματα και καταστάσεις που ακόμη και ο καλύτερος σεναριογράφος θα τα ήθελε να συμπληρώσει δεκάδες επεισοδίων στη σαπουνόπερα που δημιουργούσε!
Ενώ λοιπόν ο Αρης και ο φαρμακοποιός ολοκλήρωσαν τις θέσεις τους περί ηθικής και ανηθικότητας, βγήκε στη φόρα ένα επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγαράκι των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα. 
Εκεί όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο βράδυ η 25χρονη που ήταν στα πόδια του 45χρονου τον απείλησε με... χαστούκι επειδή φώναζε δυνατά και ο Σπύρος την κατέβασε άγαρμπα από τα πόδια του. 
Ακολούθησε... αναπαράσταση από πολλούς στο παιχνίδι, ο Μαρτίκας ορκίστηκε αμέτρητες φορές πως δεν το έκανε έτσι και πρόσφερε θυσία τα... χέρια του αν θα το έκανε ποτέ. Ο Σοϊλέδης την ίδια στιγμή έστελνε φιλάκια στον Μαρτίκα και τον φούντωνε ακόμη περισσότερο...
Η 25χρονη έβαλε τα κλάματα, την παρηγόρησε ο Εμμανουήλ στην αγκαλιά του και από την άλλη ο Μαρτίκας παρακαλούσε να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς τον κούρασε η αρρωστημένη κατάσταση και η καταδίκη από την... αγαπημένη του που όταν ρωτήθηκε ποιος θέλει να φύγει είπε το όνομα του Σπύρου!
Δείτε σε τρία ξεχωριστά βίντεο όλο τον χαμό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...