A-sosNews

Κοινωνία"

SURVIVOR: Ποιοι άνοιξαν τις καρδιές και τους και αγκαλιάστηκαν μπροστά στην κάμερα;"(βίντεο)

Ο Σοϊλέδης ευχαρίστησε την Βρισηίδα που τον στήριξε ενώ ο Μαρτίκας απογοητευμένος υπενθυμίζει: "Μαζί με την Ασημίνα τον μισούσαν..."!

Πριν από λίγες ημέρες είχαν φτάσει στο σημείο να παίξουν... μπουνιές και ξαφνικά αγκαλιάστηκαν μπροστά στην κάμερα. Ο λόγος για την Βρισηίδα και τον Σοϊλέδη που μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της αποχώρησης του Εμμανουήλ και την άγρια κόντρα με τον Μαρτίκα, η 25χρονή στήριξε τον ποδοσφαιριστή και "κρέμασε" τον φαρμακοποιό.
Ο Σοϊλέδης λέει στην κάμερα για τους τσακωμούς που είχαν στη διάρκεια των αγώνων αλλά παράλληλα της λέει και μπράβο που κατάφερε να πει την αλήθεια και να πάει κόντρα στον αγαπημένο της.
Ο Μαρτίκας από την πλευρά του εμφανίζεται και λέει πως "μέχρι τώρα έβλεπα την Βισηίδα και την Ασημίνα να μισούν σχεδόν τον Αρη. Μιλούσαμε για τα πάντα και μου έδειχνε αυτό το πράγμα. Ξαφνικά την βλέπω να αλλάζει πρόσωπο και να ενστερνίζεται τα πάντα από τον Αρη...".
Ο Σοϊλέδης επανέρχεται στην κάμερα και υπόσχεται στην Βρισηίδα που βάζει τα κλάματα, πως θα είναι κοντά της σαν φίλος όποτε τον χρειαστεί ακόμη κι όταν βγουν από το παιχνίδι. Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...