A-sosNews

Κοινωνία"

Χαλκιδική: Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κασσάνδρας. ΛΑΧΤΑΡΑ το πρωί και στην Θεσσαλονίκη!


Ο Εγκέλαδος επισκέφτηκε δύο φορές την περιοχή Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής! Πιο ισχυρός ήταν ο απογευματινός καθώς το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 37 χιλιομέτρων νότια-νοτιοδυτικά του Παλιουρίου της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και καταγράφηκε στις 20:03, στα ανοιχτά της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 37 χιλιομέτρων νότια-νοτιοδυτικά του Παλιουρίου της Κασσάνδρας Χαλκιδικής Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 16 χιλιόμετρων.

Και στην Θεσσαλονίκη!

Ασθενής σεισμική δόνηση 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το πρωί τη Θεσσαλονίκη. Παρότι μικρού μεγέθους, η σεισμική δόνηση λίγων δευτερολέπτων έγινε αισθητή σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα, ιδιαίτερα στα ανατολικά, καθώς εκεί ήταν το επίκεντρο. Ο σεισμός σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 9:47, είχε εστιακό βάθος 15,7 χλμ, ενώ επίκεντρο την περιοχή μεταξύ Τούμπας και Πυλαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...