A-sosNews

Κοινωνία"

«Έδεσαν τον πατέρα μου στο κρεβάτι του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και τον χτύπησαν»(βίντεο)

Σοκάρουν όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης 

Την κακοποίηση του πατέρα του από νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία”, εξηγώντας πως ο πατέρας του είναι 98 ετών και έχει διαύγεια. Όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, τον μετέφερε στο νοσοκομείο που εφημέρευε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ουρολογική κλινική. Ο δημοσιογράφος συνεννοήθηκε με το προσωπικό να τον ενημερώνουν τηλεφωνικά για την πορεία της υγείας του πατέρα του.

Όταν την επόμενη ημέρα τους τηλεφώνησε τον ενημέρωσαν ότι ο πατέρας του είναι ανήσυχος. Το γεγονός αυτό του προκάλεσε εντύπωση και γι’ αυτό αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο όπου μαθαίνει πως όλη τη νύχτα φώναζε. «Λέω για να φωνάζει ο πατέρας μου κάτι συμβαίνει και υπέγραψα και τον πήρα. Σε όλη τη διαδρομή για το σπίτι ήταν σε βαθύ ύπνο. Τον άφησα σπίτι και για 20 ώρες κοιμόταν συνέχεια. Όταν το Σάββατο το πρωί κατάφερα να τον ξυπνήσω τον ρωτάω γιατί φώναζε και μου λέει ‘στα καλά καθούμενα έβαλαν κάγκελα και με έδεσαν στο κρεβάτι και τότε γυρνάει η δεύτερη νοσοκόμα και με χτυπάει στο μπράτσο’. Και πράγματι, βλέποντας αυτό το σημείο είναι όλο μελανιασμένο. Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη τηλεφωνικά αλλά δεν τα κατάφερα και έκανα μία αναφορά στον υπουργό Υγείας. Δυστυχώς δεν είχα ανταπόκριση» σημείωσε ο Νίκος Ασλανίδης εξηγώντας πως γι’ αυτό πήρε την απόφαση να το δημοσιοποιήσει.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, από τη στιγμή που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας έφτασαν στον ίδιο και άλλες παρόμοιες καταγγελίες για το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, o ηλικιωμένος κατά τη νοσηλεία του σηκώθηκε από το κρεβάτι γιατί κρύωνε και ζήτησε πιτζάμες με αποτέλεσμα να το δέσουν στο κρεβάτι. Το νοσοκομείο δεν έχει απαντήσει ακόμη για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...