A-sosNews

Κοινωνία"

ΚΡΗΤΗ: Οι Γερμανοί μας χτύπησαν πρώτοι λένε οι δύο ντόπιοι που επιτέθηκαν σε τουρίστες στον Μυλοπόταμο!

Ο Μυλοπόταμος περιμένει να κλείσει η υπόθεση για να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας από την περιοχή, που έπεσαν πάνω για ένα λόγο που κανείς δεν ήθελε. Τι υποστηρίζουν οι δύο που έχουν συλληφθεί για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες…

Ο Μυλοπόταμος είναι ο τόπος καταγωγής τους, το μέρος που έμεναν και αυτό που τα ξημερώματα έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Οι δύο άντρες που κατηγορούνται ηλικίας 36 και 38 ετών, υποστηρίζουν ότι προκλήθηκαν και αντέδρασαν. Αρνούνται ότι τα γεγονότα της επίθεσης έγιναν όπως τα περιέγραψαν οι Γερμανοί τουρίστες. Λένε μάλιστα ότι δέχτηκαν χτυπήματα από τον έναν, που όπως αναφέρουν είναι μποξέρ και εκείνοι θέλησαν να απαντήσουν.

Του έσπασε τη μύτη ο Γερμανός

Ο 38χρονος μάλιστα τονίζει ότι γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς – όπως αναφέρεται – έσπασε το διάφραγμα. Την είδηση με τις συλλήψεις ανέμεναν οι ίδιοι και οι στενοί συγγενείς τους από χθες. Οι ταυτότητές τους, στην περιοχή, ήταν κοινό μυστικό. Όλοι ήξεραν και συζητούσαν τα όσα έγιναν, που πήραν διαστάσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Λίγο μετά τις 11:00 πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου ο 36χρονος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Στις φωτογραφίες που ανέβαζαν στο Facebook, πόζαραν με μαύρα γυαλιά και μπροστά σε όπλα.


Την είδηση για τον εντοπισμό των δύο ανδρών στην Κρήτη έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του. Σε αυτή σημειώνει πως «οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...