A-sosNews

Κοινωνία"

Πάτρα: Βάζεις βενζίνη και κάνεις τον... σταυρό σου στην Παναγία και τον Αγιο Εφραίμ!(βίντεο)


Οι υπεύθυνοι μαζί με τις τιμές των καυσίμων προβάλουν εικόνες της Παναγίας και του Αγίου Εφραίμ!

Ένα βενζινάδικο διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα. Βρίσκεται στην Πάτρα και τις τελευταίες ώρες γίνεται θέμα συζήτησης όχι για τις τιμές του, αλλά για τα όσα δείχνει η ψηφιακή του ταμπέλα. Εκεί εκτός από αυτά που θα πρέπει να πληρώσουν οι οδηγοί για τα καύσιμα, εμφανίζονται εικόνες της Παναγίας και του Αγίου Εφραίμ. Έτσι αν κάποιος σταθεί στο σημείο, θα δει τις χρεώσεις αλλά και τις εικόνες που κανείς δεν θα περίμενε σε ένα βενζινάδικο.

Θα έλεγε κανείς πως αυτό το οποίο αντικρίζουν οι Πατρινοί επί της Έλληνος Στρατιώτου σε ταμπέλα βενζινάδικο, είναι η καλύτερη απόδειξη οτι η ψηφιακή τεχνολογία και η πίστη μπορούν να συμβαδίσουν. Η Παναγία, ο Άγιος Εφραίμ, η τιμή της βενζίνης και ακόμη εκείνης του diezel κίνησης, συνυπάρχουν και απεικονίζονται σε ψηφιακή ταμπέλα βενζινάδικου στην Πάτρα.

Συμβαίνει πολύ κοντά στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό από εκείνο που αναμένει κανείς να δει σε μια ταμπέλα με τις ημερήσιες τιμές των υγρών καυσίμων.

Το σίγουρο είναι πως ειδικά την περίοδο που τα καύσιμα είχαν “ξεφύγει” οι οδηγοί είχαν δύο λόγους να κάνουν τον σταυρό τους βλέποντας τις τιμές. Δείτε το βίντεο του thebest.gr…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...