A-sosNews

Κοινωνία"

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Ενας Πασχαλάκης δεν φέρνει την... πρόκριση! Οι ερυθρόλευκοι έχασαν τα πάντα στις καθυστερήσεις. Τα τραγικά λάθη της διοίκησης τώρα... πληρώνονται!


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε την εμφάνιση της καριέρας του, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε και πάλι στο φινάλε (93') από την Φράιμπουργκ (1-1) και σε συνδυασμό με την νίκη της Ναντ επίσης στις καθυστερήσεις έχασε πλέον κάθε ελπίδα συνέχειας στο Conference League. 

Ούτως ή άλλως η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό ήταν απογοητευτική. Δεν του βγήκε ποτέ! Οι ευθύνες που βαραίνουν την διοίκηση είναι πάρα πολλές καθώς μόνο σε... ερασιτεχνικές ομάδες αλλάζεις 22 παίκτες τον Σεπτέμβριο. Τώρα αν υπάρχει μυαλό (στην διοίκηση) ας αφήσουν τον Μίτσελ να δουλέψει και να μπορέσει να μαζέψει την διαφορά από την κορυφή στο πρωτάθλημα. Λέμε αν υπάρχει μυαλό καθώς ως τώρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. 

Η αλήθεια είναι πως με την εμφάνισή του ο Πασχαλάκης έδειξε ότι μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας για τα επόμενα χρόνια και αυτό κρίνεται ως ένα από τα ελάχιστε κέρδη της φετινής μαύρης(ως τώρα) χρονιάς. 

Οπως διαφαίνεται στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα φύγουν άλλοι 20 και θα αποκτηθούν 25 (κανονικοί) ποδοσφαιριστές...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...