A-sosNews

Κοινωνία"

Δημοσιεύματα με... μούσια! Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει(ξανά την εφημερίδα Δημοκρατία) ότι το δικηγορικό της γραφείο εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου Παιδείας


Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει ότι το δικηγορικό της γραφείο εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου Παιδείας

Το γραφείο Τύπου της υπουργού ΠαιδείαςΝίκης Κεραμέως, προχώρησε στην διάψευση του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Δημοκρατία». Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το δικηγορικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως «εμπλέκεται σε υποθέσεις του υπουργείου Παιδείας». 

«Για μια ακόμη φορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αφορά την Νίκη Κεραμέως είναι απολύτως ψευδές». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της υπουργού Παιδείας. 

«Το Υπουργείο Παιδείας δεν ενεπλάκη και δεν εκπροσωπήθηκε, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα, στη διαμάχη δυο υποψηφίων που διεκδικούσαν την ίδια θέση σε διαδικασία εκλογής που έγινε το 2019 (σημειωτέον και πριν την ανάληψη της θέσης της Υπουργού από τη Ν. Κεραμεως)», προστίθεται.

Τέλος, το γραφείο Τύπου επισημαίνει ότι ο δικηγόρος που αναφέρεται στο δημοσίευμα εκπροσωπεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2009 (10 χρόνια πριν γίνει η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας) και αυτό έπραξε, με την προσωπική του ιδιότητα και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...