A-sosNews

Κοινωνία"

Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι! Μπαινοβγαίνουν με μαχητικά πάνω από τα νησιά και εξαφανίζονται όταν σηκώνονται τα ελληνικά!



Και υπερπτήση δύο F-16 πάνω από

 την Κίναρο, την ώρα που ο Μπάιντεν

 συναντούσε τον... ειρηνιστή 

 Ερντογάν!

Να συντηρήσουν με κάθε τρόπο την ένταση στο Αρχιπέλαγος επιχειρούν οι Τούρκοι, με καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από UAV's και τουρκικά F-16, αλλά και εμπρηστική ρητορική. Μετά τις 57 χθεσινές παραβιάσεις, κυρίως από μη επανδρωμένα αεροσκάφη της γείτονος, σήμερα, ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών «έσπασε» το FIR Αθηνών και στις 10:26 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το νησί της Κινάρου, στα 19.000 πόδια. Ολα αυτά βεβαίως την ώρα που ο... ειρηνιστής Ταγίπ Ερντογάν, κατόρθωνα να συναντήσει για πρώτη φορά τον Μπάιντεν! Παράλληλα, άλλα πέντε ζευγάρια τουρκικών μαχητικών πραγματοποίησαν παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, μπαίνοντας μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα από Σαμοθράκη, Χίο - Μυτιλήνη και Λήμνο - Μυτιλήνη.Αμέσως οι Πολεμικές Μοίρες τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, με τα μαχητικά μας να απογειώνονται και να καταδιώκουν τους Τούρκους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποια εμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στον αέρα ή αν οι Τούρκοι φοβήθηκαν πάλι να έρθουν αντιμέτωποι με τους Έλληνες πιλότους, που σαφέστατα αποτελούν τον μεγάλο τους εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...