A-sosNews

Κοινωνία"

Τρομακτικό τροχαίο στην Αγγλία: Φορτηγάκι κάνει τρελό ελιγμό μπαίνοντας στο δρόμο φορτηγού! (video)

 

Τρομακτικό τροχαίο στην Αγγλία: «Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ελιγμός που έχει γίνει ποτέ» (vid)

Τρομακτικά πλάνα δείχνουν ένα φορτηγάκι να στρίβει μπροστά από ένα φορτηγό, τα δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται, με το ένα να αναποδογυρίζει στο πλάι και να «στουκάρει» σε ένα φανάρι.

Ο αδιανόητος ελιγμός σε έναν κυκλικό κόμβο οδήγησε το φορτηγάκι να χτυπηθεί από το μεγάλο φορτηγό, πριν ανατραπεί κοντά στον παρακαμπτήριο δρόμο.


Remaining Time 0:00
 

Ο οδηγός του φορτηγού φάνηκε να αλλάζει από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο προσπαθώντας να κόψει μπροστά από το φορτηγό για να μπει στον αυτοκινητόδρομο M61 κοντά στο Μπόλτον του Μάντσεστερ.

Το φορτηγό, το οποίο βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, οδήγησε ευθεία και πέρασε από τον ανισόπεδο κόμβο στον οποίο ο οδηγός του φορτηγού προσπαθούσε να συνεχίσει καθώς έκοβε μπροστά του.

Συνειδητοποιώντας τι είχε μόλις συμβεί, ο οδηγός του φορτηγού και ένα άλλο φορτηγό πίσω του, το οποίο είχε την ίδια εταιρική σήμανση με αυτό που ανετράπη, σταμάτησαν στο δρόμο και έτρεξαν να δουν αν όλοι είναι ασφαλείς.

Το υλικό που κοινοποιήθηκε τον περασμένο μήνα δέχτηκε σκληρή κριτική για τις οδηγικές ικανότητες. Ένα άτομο σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ελιγμός που έχει γίνει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...