A-sosNews

Κοινωνία"

Απίστευτο βίντεο με τον κυκλώνα Noreaster, να "μαστιγώνει" μια ολόκληρη πόλη στην Μασαχουσέτη! (βίντεο)


Ο Βορειοανατολικός υπέρ-τροπικός κυκλώνας Noreaster προκαλεί δέος με τεράστια κύματα κατά μήκος της ακτής Μα στην Μασαχουσέτη!  Το Scituate είναι μια παραθαλάσσια πόλη στην κομητεία Plymouth, στις Ηνωμένες Πολιτείες με  πληθυσμό κοντά στις 20.000 κατοίκους. 

Παρά το γεγονός ότι δέχεται την μανία του κυκλώνα εδώ και πολλά χρόνια παραμένει μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της περιοχής. Οταν ο κυκλώνας επιτίθεται τίποτα δεν τον σταματά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως τουλάχιστον καταγράφεται από κάμερες και drones.

Τα κύματα σκεπάζουν για ώρες τα μεγάλα ξύλινα σπίτια, αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων, που βρίσκονται πάνω στην παραλία. Οι ζημιές είναι αρκετές όμως οι κάτοικοι επιμένουν να αγαπούν την πόλη τους, παρότι ο Noreaster δημιουργεί όλεθρο κατά μήκος της ακτής στο Ma. 

Στο Scituate, τεράστια κύματα προσκρούουν σε θαλάσσιο τείχος και προκαλούν ζημιές σε σπίτια. Επικές λήψεις από drone με κύματα, νερό που τρέχει στους δρόμους της πόλης, πλημμυρισμένες κατοικίες αλλά και μαρτυρίες από μια κοπέλα που υπέστη ζημιές στο σπίτι της, αλλά δεν θα έφευγε ποτέ από αυτό το «υπέροχο μέρος»...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...