A-sosNews

Κοινωνία"

Ηγουμενίτσα: Βίντεο με τη διάσωση παγιδευμένου οδηγού από πυροσβέστη. Τον πήρε στην πλάτη του!

Κακοκαιρία – Ηγουμενίτσα: Βίντεο με τη διάσωση παγιδευμένου οδηγού από πυροσβέστη

Οι δρόμοι στην Ηγουμενίτσα μετατράπηκαν σε ποτάμια και οι δρόμοι έγιναν απροσπέλαστοι. Η κακοκαιρία συνεχίζει να δοκιμάζει την περιοχή, με τη δραματική διάσωση να κάνει το γύρο της χώρας…

Στην Ηγουμενίτσα, που επλήγη από την κακοκαιρία της Δευτέρας, ένας πυροσβέστης βγήκε από το πυροσβεστικό όχημα και σήκωσε στα χέρια έναν εγκλώβισμένο οδηγό για να τον σώσει. Είχε παγιδευτεί μέσα στο όχημά του, που ξαφνικά άρχισε να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά που συνεχώς έπαιρναν ύψος στο σημείο.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που εξασφάλισε το thespro.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ακινητοποιήθηκε από το νερό και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο πυροσβέστης μετέφερε τον οδηγό στην πλάτη του, με τους δύο άντρες να απομακρύνονται με ασφάλεια από τα ορμητικά νερά.

Όπως βλέπουμε ο άντρας σκαρφαλώνει στο πεζούλι που υπήρχε στο σημείο και στο οποίο περίμενε ένας δεύτερος πυροσβέστης. Τα νερά άρχισαν να μπαίνουν στο αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς ο οδηγός διασώθηκε και επέστρεψε αργότερα σπίτι καλά στην υγεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...