A-sosNews

Κοινωνία"

Λάρισα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το φορτηγάκι που οδηγούσε να καταλήγει σε χωράφι


Λάρισα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το φορτηγάκι που οδηγούσε να καταλήγει σε χωράφι

Νέο τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, με θύμα έναν 65χρονο οδηγό. Όλα δείχνουν πως κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, γράφτηκε ο επίλογος της ζωής του…

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Τυρνάβου στη Λάρισα και ειδικότερα σε αγροτικό δρόμο μεταξύ Τυρνάβου και Δαμασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 65χρονος οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο που είχε με το φορτηγάκι που οδηγούσε, το οποίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το όχημα βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν από τη θέση του οδηγού, όμως δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός όταν έγινε η επιχείρηση.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ερευνώνται από την αστυνομία οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό, ωστόσο το φορτηγάκι έφερε ζημιές και όλα δείχνουν ότι ο οδηγός έχασε την ζωή του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...