A-sosNews

Κοινωνία"

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλοι από το Survivor θα κάνουν σχέση; Εγώ έκανα την αρχή»(video)



Στον απόηχο του πολυσυζητημένου τριγώνου του Survivor All Star, ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα κινήθηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, στην καλύβα της μπλε ομάδας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησε σε μια εύστοχη ομολογουμένως διατύπωση περί των σχέσεων από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, ο γοητευτικός personal trainer και παίκτης των Μαχητών στο Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Τι πράγμα είναι και αυτό; Όλοι από το Survivor πρέπει να κάνουν σχέση με το Survivor; Δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες εκεί έξω; Έκανα την αρχή εγώ… Εγώ είμαι ο influencer τελικά! Ε βέβαια, τι; Εγώ άνοιξα τον δρόμο».

«Και πρώτα από όλα επηρέασες και τον φίλο σου τον Τάκη. Τώρα λέει, έπιασε αυτό οπότε κάτσε να το κάνω κι εγώ» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Ηλίας Γκότσης για να υπογραμμίσει, στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως «κοίτα, εγώ με τον Σάκη ήμασταν μαζί, όμως, δεν πιάνει».

«Άστο, κι εσείς το ίδιο πράγμα κάνατε! Εσείς τα είχατε και λέγατε, «δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η σχέση» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...