A-sosNews

Κοινωνία"

Η πραγματική αλήθεια για τον Ολυμπιακό (που είδαμε και ανακαλύψαμε) μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι!


 



Τώρα λοιπόν που πέρασαν κάποιες ώρες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη του απέναντι στη Γκενκ, μπορούμε να μιλήσουμε με στοιχεία πραγματικά που τα είδαμε με τα ματάκια μας και δεν μας τα πρόσφεραν οι απόψεις κάποιων που τα είδαν με τα δικά τους...

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως ακριβώς θέλει ο νέος προπονητής.

Φουλ άμυνα, από τον Ελ Αραμπί και τον Φορτούνη μέχρι τον... φροντιστή της ομάδας στον πάγκο!

Αυτό που λέω επιβεβαιώνει όσα σας είχα πει όταν ψηνόταν η συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή και σας έλεγα ότι μπροστά στο αποτέλεσμα θυσιάζει κάθε είδους θέαμα.

Η επιβεβαίωση γίνεται ακόμη πιο μεγάλη με την γκολάρα του Φορτούνη στα 22 δευτερόλεπτα!

Οταν λοιπόν σκοράρει μια ομάδα τόσο νωρίς, περιμένεις να "φάει" τον αντίπαλο που βρίσκεται ήδη πεσμένος στο χορτάρι.

Τι είδαμε; Να παίζει ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις, απέναντι σε ένα αντίπαλο που ανοίχτηκε για να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός συνήθως στα παιχνίδια του έβγαζε κοντά στις 20 τελικές...

Οταν λέμε τελικές εννοούμε φάσεις για γκολ και όχι στραβοκλοτσιές κλπ. που οι στατιστικοί τις μετρούν για τελικές!

Πόσες είδαμε; Την ευκαιρία του Μασούρα, το δοκάρι του Μπιελ και κάτι που πήγε να κάνει ο Ελ Αραμπί με τον Καρβάλιο!

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα από τα άκρα της άμυνας. Ο Ολεγκ που φαγώθηκαν να πουλήσουν σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού ήταν κλάσεις καλύτερος του Ισπανού. Ούτε σέντρες, ούτε γρήγορα κατεβάσματα, ούτε ντρίπλες, ούτε σουτ αλλά και πιο αργές επιστροφές.

Ο Βραζιλιάνος από δεξιά, είναι προτιμότερο να παίζει δεξί χαφ παρά άμυνα. Παιχταράς αλλά όχι δεξί μπακ με τη λογική που τον θέλει ο Ολυμπιακός. Η τρύπα που αφήνει πίσω του είναι τεράστια και σκεφτείτε τι θα γίνει με καλύτερο αντίπαλο.

Ο Ιμπόρα δεν έδειξε πόσο καλύτερο είναι το κέντρο του Ολυμπιακού με την παρουσία του. Ο Καμαρά ήταν απελπιστικά μόνος και γιαυτό το λόγο τα... έφτυσε στο τέλος και ψιλοχτύπησε!

Μετά τον Φορτούνη ποιος; Πέρσι υπήρχε ο Βαλμπουενά που ζύγωνε τα σαράντα. Φέτος ποιος θα ξεκουράσει τον Φορτούνη;

Το να βάζεις μέσα τον Αλεξανδρόπουλο να τρέχει να καλύπτει τις τρύπες και τον Ντόη στα χαφ, φόβο δείχνει παρά δύναμη και πάθος!

Καλά στοιχεία από τον Μαροκινό, τον κολλητό του Ελ Αραμπί. Ο Μπιελ είναι να βρεθεί στη μέρα του. Αν δεν είναι, απλά συμπληρώνει την ενδεκάδα...

Σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου στη νέα ομάδα. Ομως ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να διακρίνεται ακόμη και στα φιλικά. Αν για παράδειγμα οι Βέλγοι είχαν σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησαν τι θα λέγαμε σήμερα;

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του θεάματος και των γκολ. Αν δεν αποκτηθούν τρεις παίκτες ακόμη, πρώτης γραμμής, θα υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πολύ σύντομα. Σε ποιες θέσεις δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ! Το είδατε και μόνοι σας και σας το υπενθυμίζω τώρα που πέρασαν οι πρώτες ώρες της χαράς και μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...