A-sosNews

Κοινωνία"

Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε επικίνδυνη διασταύρωση! Ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP (vid)

 


Ένας 35χρονος δικυκλιστής τον οποίο παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λαμία

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00' το μεσημέρι της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ροζάκη Αγγελή και Λεβαδίτου, στο πρώην πρακτορείο Στυλίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος δικυκλιστής ανέβαινε κανονικά την οδό Λεβαδίτου, όταν την ίδια στιγμή ο οδηγός ενός αυτοκίνητου παραβίασε το STOP της Ροζάκη Αγγελή, μα αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Mετά τη σύγκρουση ο αναβάτης κατέληξε μαζί με το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο τραυματίστηκε στην πλάτη και στη μέση του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Είναι πολύ επικίνδυνη διασταύρωση, αφου περνούν το STOP αφηρημένοι χωρίς να σταματήσουν....», λέει ένας περίοικος, ο οποίος τονίζει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν τόσο στη συγκεκριμένη διασταύρωση όσο και στην επόμενη της οδού Λεβαδίτου με την Όθωνος, όπου επίσης έχουν γίνει σοβαρά τροχαία.

LamiaReport.gr: Τροχαίο με μηχανάκι μέσα στην πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...