A-sosNews

Κοινωνία"

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ! Η αγκαλιές του κόσμου ανοίγουν αυθόρμητα, ΜΟΝΟ στους Πρίγκιπες Παύλο και Νικόλαο!

 




Η τελευταία εμφάνιση του Πρίγκιπα Νικολάου με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ στην Αιτωλοακαρνανία και στην τελετή λήξης του «Authentic Big Blue West» που διοργανώθηκε στον Μύτικα απέδειξε το τεράστιο κενό που υπάρχει στην πολιτική σκηνή της χώρας τα τελευταία χρόνια! 

Ο κόσμος που τους είδε άρχισε να τους πλησιάζει και το ζευγάρι δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν για μια φωτογραφία. Συμμετείχαν στις απονομές με τον γιο του τελευταίου βασιλιά στην Ελλάδα Κωνσταντίνου, να μιλά συγκινημένος για την θερμή υποδοχή που δέχτηκε.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι τέτοια αγκαλιά αγάπης δεν έχουμε συναντήσει πουθενά. Η σύζυγός μου και εγώ αισθανόμαστε ότι είστε μια οικογένεια δικιά μας, αισθανόμαστε ότι είμαστε ντόπιοι που έρχονται ξανά μετά από πολλά χρόνια» είπε συγκινημένος ο πρίγκιπας Νικόλαος. 

Είναι χαρακτηριστικό πως όπου βρίσκονται τόσο ο πρίγκιπας Παύλος, όσο και ο αδελφός του πρίγκιπας Νικόλαος, απολαμβάνουν το ζεστό χειροκρότημα, τις χειραψίες και τα υπέροχα λόγια του ελληνικού λαού, όλων των ηλικιών! 

Ο κόσμος βαρέθηκε τα ψέματα των πολιτικών, τις υποσχέσεις και το συνεχές ξεζούμισμα που υποβάλλεται! Δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία και αναζητά πρόσωπα που θα του πουν την αλήθεια!

Εστω και μια καλημέρα που θα είναι από την καρδιά εκείνου που του την λέει! 

Τα πειράματα των σοσιαλιστών, κομουνιστών, φιλελεύθερων και μη δημοκρατών και τα παιχνίδια εξουσίας τα τελευταία 50 χρόνια γονάτισαν την Ελλάδα και δύο τουλάχιστον γενιές. 

Η Ελλάδα έχει καταντήσει πλέον ξέφραγο αμπέλι στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που περνούν όποτε θέλουν από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορά μας.

Οι φωτιές μόνο στον Εβρο έφτασαν στο ένα εκατομμύριο στρέμματα!

Διακινητές διαφημίζουν και κοροϊδεύουν την Ελλάδα με βίντεο αποκαλύπτοντας ότι περνούν από τις καμένες εκτάσεις που δημιούργησαν!

Οι Ελληνες αναζητούν ένα αποκούμπι, έναν άνθρωπο που θα πει επιτέλους ως εδώ και τέρμα τα ψέματα! Κάποιον που θα σταματήσει την ακρίβεια, τον φόβο, την κρατική τρομοκρατία. Κάποιον που θα δώσει όραμα στους νέους και που επιτέλους θα μιλήσει στην καρδιά τους!

Ο κόσμος έχει ανάγκη από ειλικρίνεια και από νέα πρόσωπα που θα σκουπίσουν το παρελθόν από το προσκήνιο! 

Μέχρι τότε πείτε και σεις από την πλευρά σας ΟΧΙ στην καθημερινότητα και σε 'κείνους που προσπαθούν να την επιβάλλουν με κάθε τρόπο! Τα τελευταία 50 χρόνια... Αρκετά δεν περιμέναμε όλοι;

Ισως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η λατρεία με την οποία ο απλός κόσμος υποδέχεται τα παιδιά του βασιλιά Κωνσταντίνου, τους πρίγκιπες Παύλο και Νικόλαο! Ισως γιατί δεν ξεχνά και δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έγινε όταν ο Κωνσταντίνος έφυγε από την ζωή... Αυτό, ότι και να λένε τα συστημικά μέσα, είναι μια γενική διαπίστωση!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...