A-sosNews

Κοινωνία"

ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΡΤΟΥΝΗ! Στα χασομέρια η ΑΕΚ τον Βόλο! Ο ΟΦΗ έπνιξε τον ΠΑΟΚ στο 97!

 


Αήττητος παρέμεινε ο Ολυμπιακός στη Super League, επικρατώντας με 4-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πρόγραμμα και το γήπεδο του (τρία ματς στη σειρά σε αυτό) και χάρη στα γκολ των Μασούρα (17΄) και Φορτούνη (32΄) στο πρώτο ημίχρονο, το αυτογκόλ του Βασιλαντωνόπουλου στο 62΄ και το διαγώνιο πλασέ του Ελ Κααμπί στο 90 +5΄, έφτασε τους 9 βαθμούς με 3 νίκες.

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ” (1-0) με γκολ του Αμπάντα στο 90+7′. Οι Κρητικοί “έσπασαν” το αήττητο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το VAR έδωσε έγκριση στο τέρμα των Κρητικών και οι Θεσσαλονικείς “γκρεμίστηκαν” από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με πέναλτι η ΑΕΚ

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, η ΑΕΚ έδειξε… μέταλλο πρωταθλήτριας και πήρε την εκτός έδρας νίκη από το Βόλο με 3-2, στην τρίτη αγωνιστική της Super League 1.

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο ματς, έμεινε και με 10 παίκτες από την αποβολή του Μάνταλου στο 26′, αλλά ανέτρεψε το σκορ με Γιόνσον και Τσούμπερ και βρήκε και τρίτο γκολ με πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις, μετά την ισοφάριση του Βόλου, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντέλετιτς στο ματς.

Με Παλάσιος ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός είχε 4 τραυματισμούς στα Γιάννενα και δυσκολεύθηκε πολύ κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με καταπληκτικό γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά και στην κακοδαιμονία των τραυματισμών (Βέρμπιτς πριν τη σέντρα και Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Τζούρισιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα) ο Παναθηναϊκός κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία να περάσει νικηφόρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από τα Γιάννενα.

Με υπέροχο γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 74', το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ και έκανε το 2 στα 2 στη Super League.

Τέλος ο Αρης σε αγώνα θρίλερ επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Μάντζιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...