A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Τερίμ αποφασίζει αν θα φέρει τον Τάσο Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό! Τι λένε οι Τούρκοι


Τάσος Μπακασέτας για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο προσκήνιο των τουρκικών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες μετά τη συμφωνία του τριφυλλιού με τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ. Σενάριο και για Τάσο Μπακασέτα!

Σύμφωνα με τον Μουσταφά Γκοκσέλ, ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» ο νέος προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

«Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ ως προπονητή της ομάδας, σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του τον Μπακασέτα εάν το εγκρίνει ο Τερίμ. Η ελληνική ομάδα έχει επαφή με την ποδοσφαιρική ομάδα από την αρχή της σεζόν», αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...