A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Ολυμπιακός βαρέθηκε τα "παιχνίδια" των Αργεντινών, βάζει στον... πάγο τον Ερνάντεζ και φουλάρει για Ράντονιτς!




Νέα αλλαγή δεδομένων με τον Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, τελικά, παγώνουν την υπόθεση και δεν θα προχωρήσουν στην εν λόγω μεταγραφή λόγω της συνεχόμενης αλλαγής στάσης των Αργεντινών.

Παράλληλα, οι μεταγραφές των Κάρμο - Αμπι προσθέτουν δύο σημαντικές λύσεις στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα να μην... καίγονται να πάρουν έναν ακόμα παίκτη, υποκύπτοντας σε παραλογισμούς.

Από την άλλη, γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια με την Τορίνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα άμεσα ο Νεμάνια Ράντονιτς.

Εφόσον, τελικά υπάρξει deal θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήθελε την ενίσχυση του ρόστερ στα άκρα της επίθεσης με τον Ράντονιτς να έρχεται για να ανεβάσει το επίπεδο του Ολυμπιακού. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος έχει πραγματοποιήσει με την Τορίνο 11 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 438 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...