A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 40χρονος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας!(βίντεο)


Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 40χρονος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Θεσσαλονίκη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, Ένας 40χρονος ένοικος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του…

Ένας 40χρονος άντρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο διαμέρισμα που εκδηλώθηκε φωτιά. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Στη γειτονιά που εκδηλώθηκε η φωτιά, επικρατεί αναστάτωση. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική όταν είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μαρτίου, επί της Μαυρομιχάλη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο υδροφόρα οχήματα με έξι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ανασύρθηκε από το διαμέρισμα ένας άντρας χωρίς τις αισθήσεις του. Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr, από το σημείο.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, έχει τεθεί υπό έλεγχο. Με τις έρευνες να συνεχίζονται, για να διαπιστωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...