A-sosNews

Κοινωνία"

Το μεγάλο ρίσκο του Μεντιλίμπαρ που κόντεψε να στοιχίσει ακριβά στον Ολυμπιακό! Για ποιο λόγο άφησε εκτός αποστολής 4+2 παίκτες!


Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έκανε εκτενές ροτέισον στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Αστέρα Τρίπολης, μία κίνηση που παραλίγο να στοιχίσει την πρώτη επί Μεντιλίμπαρ βαθμολογική απώλεια στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος έκανε αλλαγές στο ημίχρονο και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το σε βάρος του 0-1 και να πάρει τελικά τη δύσκολη νίκη με 2-1.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να συνεχίσει το «βαρύ» ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής τους τέσσερις σημαντικότερους παίκτες των ερυθρόλευκων φέτος. Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Αγρινίου έμειναν οι Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα και Φορτούνης. Τι όμως οδήγησε το Μεντιλίμπαρ να πάρει αυτή την απόφαση;

Η απάντηση βρίσκεται στις αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν στους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. Ροντινέι, Όρτα και Φορτούνης βρίσκονταν ένα βήμα πριν την θλάση, ενώ και ο Κάρμο λόγω του ότι ήρθε στον Ολυμπιακό με μοναδικά παιχνίδια κάποια στη Β’ ομάδα της Πόρτο, είχε επιβαρυνθεί σημαντικά.

Έτσι, ο Μεντιλίμπαρ, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αποφάσισε να ξεκουράσει άμεσα τους τέσσερις συγκεκριμένους παίκτες ενώ θα δώσει ανάσες και στους Ορτέγκα και Έσε. Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει ότι ρισκάρει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όμως είναι πιθανό να ξεκουράσει τους παραπάνω παίκτες ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με το Βόλο, εκεί που ο Κώστας Φορτούνης έχει δηλωθεί πως θα εκτίσει την τιμωρία για κάρτες. Τρέχει να προλάβει ο Μεντιλίμπαρ τα χειρότερα, την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία εβδομάδα πριν από το σημαντικό πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της ευρωπαϊκής παρουσίας των ερυθρόλευκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...