A-sosNews

Κοινωνία"

Σύλληψη 20χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας τον Φεβρουάριο στην Αθήνα! Αναζητούνται άλλοι 2


Σύλληψη 20χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας τον Φεβρουάριο στην Αθήνα – Αναζητούνται άλλοι 2

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 20χρονος στην Αθήνα, καθώς εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 20χρονου αφορούσε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε περιοχή της Αθήνας, παράνομη οπλοφορία κατ΄εξακολούθηση και οπλοχρησία.

Ο 20χρονος κατηγορείται, μαζί με έναν ακόμα 20χρονο και 18χρονο, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου Αλβανού, που έγινε τα ξημερώματα της 02-02-2024 σε πάρκο.

Όπως προέκυψε, ο ένας 20χρονος, ο οποίος είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, προσέγγισε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με όπλο που έφερε.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν ενώ ο 34χρονος συνάντησε διερχόμενο περιπολικό και αφού οι αστυνομικοί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε, την 15-02-2024 σε περιοχή της Αθήνας, δίκυκλο ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου και εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε, πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε 2 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...