A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Τρέλανε τους κριτές με το πιάτο που ετοίμασε! «Αξίζει αστέρι Μισελέν, δεν υπάρχει»(βίντεο)




Το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι δύο νέες μπριγάδες του MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης (5/3). Γκρι και Μπορντό έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να παρουσιάσουν τα καλύτερα πιάτα ενώπιον των κριτών και να κερδίσουν τους πολυπόθητους βαθμούς έναντι των αντιπάλων.

Το Τεστ Δημιουργικότητας αυτής της εβδομάδας περιλάμβανε φρούτα και η πρόκληση για τους 18 εναπομείναντες παίκτες ήταν να τα συνδυάσουν έξυπνα σε αλμυρές ή γλυκές παρασκευές.

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια του αποψινού MasterChef που μονομάχησαν για τον πόντο. Τα πιάτα των δύο διαγωνιζόμενων εντυπωσίασαν τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, με την τελική απόφαση να δυσκολεύει τους δύο κριτές.

Ωστόσο, ο πόντος δόθηκε στον παίκτη της Γκρι Μπριγάδας, με τα σχόλια που του έκαναν να είναι διθυραμβικά.

«Έφτιαξα εικονικές μπάρες σοκολάτες, όπου μέσα θα βρείτε ένα αλμυρό μπισκότο με bitter σοκολάτα, πατέ πάπιας και συκωτιού και gel από περγαμόντο. Και επειδή εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω τη σοκολάτα με ρούμι, έφτιαξα ένα τσάι με μαύρο ρούμι, μαύρο σκόρδο, χαμομήλι και περγαμόντο», είπε αρχικά ο Λευτέρης στο MasterChef.

«Λευτέρη, αυτό το πιάτο το σκέφτηκες σήμερα;», ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το σκεφτόμουν να φτιάξω μία εικονική μπάρα σοκολάτας κάποια στιγμή και θεώρησα ότι το περγαμόντο θα έδενε πολύ ωραία με το πατέ σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το μαγειρεύω έτσι», απάντησε ο 29χρονος επίδοξος MasterChef.

«Λευτέρη, αυτό το πιάτο δεν γίνεται να μην το έχει σχεδιάσει κάποιος με λεπτομέρεια. Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ότι άκουσες όλα αυτά σήμερα και το έφτιαξες πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι καλύτερο που θα δοκιμάσουμε από εσένα», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιάτα σε ένα Μισελενάτο εστιατόριο», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης στο αποψινό MasterChef.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...