A-sosNews

Κοινωνία"

Το προξενιό της Ιουλίας: Το μεγάλο μυστικό της Κυριακούλας που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα!

 


Το μυστικό κάποια στιγμή θα φανερωθεί και θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια Ραζίνη.

H Κυριακούλα είναι ένας κλειστός άνθρωπος που ελάχιστοι γνωρίζουν γιο εκείνη πράγματα. Δεν έχει φιλίες και κοιτάζει μόνο το σπίτι της και την οικογένειά της. Δεν ανοίγεται εύκολα και δεν της παίρνεις κουβέντες. Για εκείνη ο άντρας της, ο Στράτος Ραζίνης, είναι ο θεός της. Τον λατρεύει και η ζωή χωρίς εκείνον είναι αβάσταχτη. Τώρα που ο Στράτος είναι στη φυλακή, υποφέρει όσο τίποτα.

Adam-Mpoysdoykos-Pegky-Trikaliwth.jpg

Κυριακούλα- Στράτος ραζίνης

Ο λόγος που τον λατρεύει δεν είναι μόνο γιατί είναι βαθιά ερωτευμένη μαζί του, αλλά γιατί είναι εκείνος που όταν ήταν μικρή τής έδωσε λόγο να ζει. Η Κυριακούλα, νεαρή κοπέλα ακόμα είχε υποστεί έναν βιασμό που σημάδεψε την ψυχή της. Ο βιαστής και βασανιστής ήταν ο Χρήστος Προβιός, ο πατέρας του Γιωργίκη. Τότε εκείνη δεν ήξερε πού να βάλει την ντροπή της και νόμιζε ότι η ζωή της τελείωσε. Όμως ο Στράτος δεν ήταν σαν τους άλλους άντρες.

P.Trikaliwth.jpg

Κυριακούλα

Παρόλο που ήξερε τι είχε συμβεί, γιατί του τα εξομολογήθηκε, εκείνος δεν δίστασε να την παντρευτεί και να την κάνει κυρά στο σπίτι του. Γι’ αυτό και η Κυριακούλα πολλές φορές έχει πει στα παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα, αν κι εκείνα δεν γνωρίζουν την ιστορία, ότι: «Αυτό που έκανε ο πατέρας σας για μένα δεν θα το έκανε ποτέ κανένας άλλος άντρας».

Οι αμφιβολίες

Η Κυριακούλα μετά τον βιασμό της είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα στον Στράτο και πέρασε μια πολύ καλή ζωή. Το πρώτο της παιδί η Αλεξάνδρα ήρθε γρήγορα και η ευτυχία τους μεγάλωσε.

Melina-Lefantzh_3.jpg

Αλεξάνδρα

Μόνο που αυτό το παιδί δεν ήταν καρπός του έρωτά της με τον Ραζίνη, αλλά του βιασμού της από τον Χρήστο. Μέχρι σήμερα η Κυριακούλα δεν έχει μιλήσει σε κανέναν γι' αυτό, ούτε έχει πει τις υποψίες της για την πατρότητα του κοριτσιού της, αφού θέλει να πιστεύει και να ελπίζει πως είναι του Ραζίνη. Όμως οι σκέψεις την κατακλύζουν και βαθιά μέσα της υπάρχει η αμφιβολία, ίσως και η βεβαιότητα. Δεν θέλει να πιστέψει ότι έχουν έρθει έτσι τα πράγματα και κάνει πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, όμως τίποτα δεν μένει κρυφό και κάποια στιγμή όλα φανερώνονται.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον Γρηγόρη από μια λάθος απόφαση

M.-Hlias.jpg

Γιωργίκης

Αργά ή γρήγορα. Τώρα το μέλημά της είναι η δίκη του άντρα και της και ο φόβος της είναι μη βρεθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά δεν μπορούν να μείνουν κρυμμένα για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...