A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: Καταδικάστηκε ντελιβεράς που έκανε αναστροφή και παρέσυρε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο


Βόλος: Καταδικάστηκε ντελιβεράς που έκανε αναστροφή και παρέσυρε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο

Ο ντελιβεράς χαρακτήρισε την πράξη του ανώριμη και τελικά καταδικάστηκε. Ο Βόλος στο επίκεντρο για το ατύχημα που έστειλε τον αστυνομικό σε νοσοκομείο…

Ο Βόλος βλέπει τα τροχαία ατυχήματα να πληθαίνουν μέσα στο 2024, με ένα από αυτά να καταλήγει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο κατηγορούμενος ντελιβεράς παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε μην του γίνει έλεγχος και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έκανε αναστροφή και τραυμάτισε αστυνομικό. Είναι πατέρας δύο παιδιών και είχε αγοράσει πρόσφατα το μηχανάκι για να εργαστεί. «Πήγε να με εμποδίσει ο αστυνομικός και τον τραυμάτισα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 23χρονος, που δεν είναι άγνωστος στις Αρχές.

Κυκλοφορούσε στον δρόμο χωρίς πινακίδες στο μηχανάκι του και όταν είδε τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, προκάλεσε ατύχημα με τραυματισμό αστυνομικού. Ο λόγος για έναν 23χρονο ντελιβερά, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου, στην προσπάθεια του να αποφύγει τροχονομικό έλεγχο, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο κέντρο του Βόλου. Ο αστυνομικός φέρει τραύμα στον αυχένα, ενώ έχει και μώλωπες.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές του Βόλου με τις κατηγορίες της απείθειας, της αντίστασης και της σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ένας 62χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος ανέφερε ότι ο νεαρός εδώ και έναν χρόνο που χωρίσε με τη σύζυγό του, διαμένει στο σπίτι του ως φιλοξενούμενος. Ο κατηγορούμενος είναι πατέρας δύο παιδιών. Αγόρασε πρόσφατα το μηχανάκι για να μπορεί να δουλέψει ως ντελιβεράς.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε: «Έκανα μία ανώριμη πράξη. Είδα τον αστυνομικό να με πλησιάζει κι επειδή δεν είχα πινακίδες κυκλοφορίας, φοβήθηκα. Έκανα αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα γιατί ήθελα να φύγω. Πήγε να με εμποδίσει ο αστυνομικός και τον τραυμάτισα».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο νεαρός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, κλοπές, ενώ είχε και μία καταδίκη από το Στρατοδικείο.

Καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκισης με αναστολή με τον όρο αν δεν κάνει κάποιο αδίκημα τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι ως μη γενόμενη. Αν διαπράξει αδίκημα θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...