A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Την έστειλαν στον τάκο για να σώσουν τη Μαρία Αντωνά(βίντεο)



Με μία ακόμη ήττα των Κόκκινων έκλεισε ο τρίτος αγώνας ασυλίας στο Survivor. Ο Ντάνιελ Νούρκα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Γιώργο Γκιουλέκα και να ισοφαρίσει το σκορ για την ομάδα των Διασήμων, με την αναμέτρηση στον στίβο μάχης να λήγει 10-8 υπέρ των Μαχητών για τρίτη σερί ημέρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξέλιξη δημιούργησε νέες εντάξεις και απογοήτευση στην Κόκκινη Ομάδα, η οποία οδηγήθηκε λίγο αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor για να υποδείξουν την τρίτη υποψηφιότητα της εβδομάδας προς αποχώρηση.

«Πάνω στην ταχύτητά μου ξέχασα το τοτέμ, δεν άκουσα και τα παιδιά. Έκλαψα από την απογοήτευσή μου. Είχα πάρει ένα καλό προβάδισμα, θα είχε και λίγο πλεονέκτημα μπροστά μέχρι να έρθει η Ιωάννα αλλά τα έκανα θάλασσα», δήλωσε η Αναστασία αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου αγώνα ασυλίας.

Ποια κοπέλα από την ομάδα των Διασήμων έβγαλε η κάλπη στο αποψινό (5/3) Survivor;

Σύμφωνα με την ψηφοφορία της Κόκκινης Ομάδας, η Αναστασία ήταν εκείνη που έλαβε συνολικά 8 ψήφους, έναντι 3 που έλαβε η Μαρία Αντωνά.

«Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια», δήλωσε η Αναστασία αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...