A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef 2024: Μπλέκουν τα πράγματα στην ψηφοφορία η οποία ανατρέπει τα δεδομένα και βγάζει 2 ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση!(βίντεο)


MasterChef 2024: Κρίσιμες αποφάσεις και ψηφοφορία που ανατρέπει τα δεδομένα

Απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου, οι δυο μπριγάδες του MasterChef 2024 έρχονται στο συμβούλιο της εβδομάδας με ανανεωμένες συνθέσεις και νέους αρχηγούς, τον Γιάννη Κούρτογλου για τη μπορντό μπριγάδα και τον Νίκο Κυψίδη για τη γκρι μπριγάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 6/3), οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον καλεσμένο τους chef Alain Parodi, έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι από τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας, αν και τα μέλη της γκρι πιστεύουν πως έχουν κάνει μια ιδιαίτερα καλή προσπάθεια.

Το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζει στα ύψη το ηθικό της μπορντό μπριγάδας, αλλά προκαλεί και αιχμηρά σχόλια προς συγκεκριμένα μέλη της γκρι μπριγάδας.

Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της ηττημένης μπριγάδας απογοητεύονται ιδιαίτερα, ενώ ο αρχηγός Νίκος Κυψίδης καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση, που θα ταράξει τις ισορροπίες.

Η Δοκιμασία Ασυλίας θα εξελιχθεί σε δυο στάδια και θα απαιτήσει από αυτούς, που θα λάβουν μέρος, ψυχραιμία, τεχνική, ακρίβεια στη λεπτομέρεια και μαγειρική αντίληψη.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην γκρι μπριγάδα περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, αφού από την επίπονη αυτή διαδικασία προκύπτουν άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποιοι θα είναι, στο τέλος της βραδιάς, οι δυο που θα λάβουν μέρος αύριο (Παρασκευή 8/3) στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου μαζί με τους Παναγιώτη Φραγκιουδάκη, Χρήστο Γανίτη και Ζωή Καλλέργη;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...