A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor 2024: Αποχώρηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ και χαμός με James και Ασημίνα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού! Τι θα δούμε απόψε(βίντεο)


Survivor 2024: Αποχώρηση και χαμός με James και Ασημίνα – Τι θα δούμε απόψε

Η τετράδα των υποψήφιων για αποχώρηση από το Survivor συμπληρώθηκε και πλέον όλοι περιμένουν ποια από τις τέσσερις γυναίκες θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά να ετοιμάζονται για την αποψινή (07.03.2024) μονομαχία.

Ποια δεν θα συνεχίσει στο Survivor;

Πριν όμως από τη μεταξύ τους αναμέτρηση θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις ομάδες τους να διεκδικούν το έπαθλο φαγητού σε ένα δύσκολο στίβο μάχης, αληθινή πρόκληση για τους Survivors.

Η ένταση δεν λείπει ανάμεσα στους πάγκους με μία ατάκα του James να βάζει φωτιά στην Ασημίνα.

Το γεγονός σχολιάζεται εσωτερικά στην Κόκκινη ομάδα με τον Αλέξη και τον Σάββα να επισημαίνουν την εξυπνάδα και την αντίληψη του James και του Φάνη…

Τι λένε τα Spoiler

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η ομάδα που θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού και θα γεμίσει τα στομάχια της είναι… η Μπλε! Και έτσι κάνουν το 4-1 και για ακόμα μια εβδομάδα δείχνουν ότι παρά τη διάσπαση τους, μπορούν να είναι ενωμένοι στα αγωνίσματα.

Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor

Βάσει στατιστικών δύο είναι οι αδύναμες παίκτριες που θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν και αυτές είναι η Μαριλίνα από τους Μπλε και η Ευγενία από τους Κόκκινους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Αντωνά θέλει να αποχωρήσει και έτσι η παίκτρια που θα δούμε να φεύγει από το Survivor είναι η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...