A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Κατέρρευσε ξανά η Γεωργία! Ποιος είπε...«Στην αρχή τσαντιζόμουν, τώρα την λυπάμαι»(βίντεο)



Για μια ακόμα φορά στο φετινό MasterChef δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Γεωργία την συναισθηματική της φόρτιση στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR. Αφορμή στάθηκαν ο πόλεμος και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται, σύμφωνα πάντα με την ίδια, από τους συμπαίκτες της. 

Unmute
Έτσι, αν και ουδείς απάντησε από τον εξώστη στις επίμονες ερωτήσεις των κριτών για την Γεωργία, η παίκτρια του MasterChef  ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό για να εκμυστηρευτεί στη συνέχεια τα εξής στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Σίγουρα υπάρχει υποκρισία και ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του, μέσα εκεί. Οπότε αύριο, αν βγω προτεινόμενη, θα δούμε πως θα είναι η ψυχολογία μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερα». «Έχω μπει σε μια διαδικασία που λυπάμαι την Γεωργία, να πω την αλήθεια. Είμαι στη φάση που στην αρχή τσαντιζόμουν μαζί της γιατί ξυπνούσα το πρωί και της έλεγα καλημέρα χωρίς να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω κάθε μέρα. Έχει μείνει όμως μόνη στο δωμάτιο και δεν έχει άτομο άλλο να επικοινωνήσει» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος για την παίκτρια του MasterChef τη νύχτα της Πέμπτης.

«Νομίζω πως γενικά την αποφεύγουν. Αν κάποιος το πάρει λίγο πιο προσωπικά αυτό που είναι η γεωργία, θα μπει πολύ πιο εύκολα σε διαμάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...